top of page
Recensie schrijven
BeoordelenSlechtRedelijkGoedHeel goedGeweldigBeoordelen

Bedankt voor de inzending!

Hele leuke fotoshoot gehad voor de 1 jarige verjaardag van mijn zoon. Het zijn helemaal mooie en lieve foto's geworden. Sasja heeft hem op de foto gekregen precies zoals hij is. Zijn ondeugende karakter springt eruit!
⭐⭐⭐⭐⭐
- Dawy
05-02-2023VerjaardagsshootNaut-133-bewerkt.jpg
We hebben een super leuke shoot gehad moeder/dochter met paard en pony. Sasja had alle tijd om mooie fotos te maken. Het resultaat is dan ook echt heel mooi. Heel blij mee!
⭐⭐⭐⭐⭐
- Patricia en Valerie
Een onwijs gezellige en fijne shoot gehad, daarna heel snel de foto’s binnen. En wauw, wat een mooi resultaat! Zeker voor herhaling vatbaar! SVDPhotography is zeker een aanrader!
⭐⭐⭐⭐⭐
- Sacha
Heel erg blij met Sasja die foto's heeft gemaakt van ons gezin.(Baby en peuter van 3) Sasja zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer, en laat het er zo natuurlijk mogelijk uitzien doordat er niet geposeerd hoeft te worden. Foto's na de shoot snel ontvangen om te bekijken en wat een pareltjes zaten er tussen! Kortom: aanrader om Sasja te vragen voor het maken van foto's! :-) Wij gaan dit zeker nog een keer doen!
⭐⭐⭐⭐⭐
- Marit
Afgelopen zondag was Sasja bij ons op stal. De rust waarmee de fotos worden genomen, is zo fijn. Mooie foto's, die je snel ontvangt. Echt een aanrader!
⭐⭐⭐⭐⭐
- Natascha
Hele fijne fotografe! Luistert goed naar je wensen en doet daar veel mee. Hele fijne sfeer tijdens de shoot gehad tijdens mijn zwangerschap en toen mijn dochtertje was geboren. Zeker een aanrader! 😃
⭐⭐⭐⭐⭐
- Lieke
Super mooie foto’s gemaakt door Sasja! Ons hondje was onwijs op z’n gemak en Sasja zorgt voor een rustige/fijne sfeer! Nam de tijd en gaf ons hondje leuke aandacht. Onwijs blij met het resultaat!
⭐⭐⭐⭐⭐
- Dalya
Sasja maakt prachtige foto's op een hele natuurlijke manier. Door de rust die ze creëert is het een hele ontspannen sfeer en krijgt ze de paarden op z'n mooist voor de lens. Een super leuke ervaring met een schitterend resultaat!
⭐⭐⭐⭐⭐
- Miek
Super fijne sfeer tijdens de shoot! Ook heel snel de foto's binnen (die enorm gaaf zijn!)
Zeker aan te raden😊
⭐⭐⭐⭐⭐
- Loes 
Super blij met het resultaat van de blackfotoshoot! Altijd heel fijn om een shoot te doen met Sasja! Heerlijke sfeer en ze weet precies wat ze moet doen om prachtig resultaat te krijgen!
⭐⭐⭐⭐⭐
- Suzanne
Maakt super gave / mooie foto's. Ik ga zeker weten nog een afspraak maken voor nog een fotoshoot.
⭐⭐⭐⭐⭐
- Diana
Sasja van SVDPhotography is de leukste paardenfotograve die ik ken. Gevoel voor het maken van foto’s en gevoel voor het omgaan met mens en dier. Laat mens en dier beide in hun eigen waarde uitkomen op de foto. Ik zou haar aanraden aan iedereen!
⭐⭐⭐⭐⭐
- Nadine
De shoots met Sasja zijn ontspannen en gezellig. Ze neemt alle tijd (zeker met de dieren) en denkt goed mee in de mogelijkheden. Hierdoor heb ik hele mooie zwangerschaps foto's met mijn dieren! De foto's waren razendsnel binnen, kortom een super service!
⭐⭐⭐⭐⭐
- Katinka
29-03Katinka-167 Klein formaat.jpg
Sasja let goed op wat je nodig hebt om je paard (en jezelf) mooi op de foto uit te laten komen. Heel blij met het resultaat!
⭐⭐⭐⭐⭐
- Claudia
Super blij met de foto´s die door Sasja zijn gemaakt De foto´s waren heel snel binnen Zeker een aanrader
⭐⭐⭐⭐⭐
- Melanie
Super leuke kerstfotoshoot gehad met onze paarden. Sasja had geduld en nam goed de tijd om alle foto's te maken. Ook toen 1 van de paarden de krans toch heel eng vond, hielp ze met het wennen. Naderhand kregen we een ruime selectie aan foto's om uit te kiezen. De foto's werden mooi geedit en zowel met als zonder logo opgestuurd. Al met al was het een onwijs leuke en geslaagde fotoshoot.
⭐⭐⭐⭐⭐
- Claudia
Sasja is een vakvrouw. Hoe zij mijn paard en dochter op de foto heeft gezet is supermooi. Een fijne, blijvende herinnering. Ik ben heel tevreden en zal binnenkort nog een fotoshoot gaan doen bij haar.
⭐⭐⭐⭐⭐
- Martine
Ik heb sasja al meerdere keren foto’s laten maken van mijn paard. De afgelopen keer was een kerstfotoshoot. Sasja weet prescies wat ze doet ze neemt alle tijd voor je om de mooiste foto’s te kunnen schieten. De kwaliteit is prachtig en de service is echt top! Ik kreeg super snel mijn foto’s binnen. Met andere woorden ik zou zeker een afspraak maken om ook zulke mooie foto’s te mogen ontvangen!
⭐⭐⭐⭐⭐
- Romi
bottom of page