Recensies
Recensie schrijven
BeoordelenSlechtRedelijkGoedHeel goedGeweldigBeoordelen

Bedankt voor de inzending!

Super fijne sfeer tijdens de shoot! Ook heel snel de foto's binnen (die enorm gaaf zijn!)
Zeker aan te raden😊
⭐⭐⭐⭐⭐
- Loes 
Super blij met het resultaat van de blackfotoshoot! Altijd heel fijn om een shoot te doen met Sasja! Heerlijke sfeer en ze weet precies wat ze moet doen om prachtig resultaat te krijgen!
⭐⭐⭐⭐⭐
- Suzanne
Maakt super gave / mooie foto's. Ik ga zeker weten nog een afspraak maken voor nog een fotoshoot.
⭐⭐⭐⭐⭐
- Diana
De shoots met Sasja zijn ontspannen en gezellig. Ze neemt alle tijd (zeker met de dieren) en denkt goed mee in de mogelijkheden. Hierdoor heb ik hele mooie zwangerschaps foto's met mijn dieren! De foto's waren razendsnel binnen, kortom een super service!
⭐⭐⭐⭐⭐
- Katinka
Sasja is een vakvrouw. Hoe zij mijn paard en dochter op de foto heeft gezet is supermooi. Een fijne, blijvende herinnering. Ik ben heel tevreden en zal binnenkort nog een fotoshoot gaan doen bij haar.
- Claudia
⭐⭐⭐⭐⭐
- Martine
Sasja maakt prachtige foto's op een hele natuurlijke manier. Door de rust die ze creëert is het een hele ontspannen sfeer en krijgt ze de paarden op z'n mooist voor de lens. Een super leuke ervaring met een schitterend resultaat!
⭐⭐⭐⭐⭐
- Miek
Sasja van SVDPhotography is de leukste paardenfotograve die ik ken. Gevoel voor het maken van foto’s en gevoel voor het omgaan met mens en dier. Laat mens en dier beide in hun eigen waarde uitkomen op de foto. Ik zou haar aanraden aan iedereen!
⭐⭐⭐⭐⭐
- Nadine
Hele fijne fotografe! Luistert goed naar je wensen en doet daar veel mee. Hele fijne sfeer tijdens de shoot gehad tijdens mijn zwangerschap en toen mijn dochtertje was geboren. Zeker een aanrader! 😃
⭐⭐⭐⭐⭐
- Lieke
Sasja let goed op wat je nodig hebt om je paard (en jezelf) mooi op de foto uit te laten komen. Heel blij met het resultaat!
⭐⭐⭐⭐⭐
- Claudia
Super mooie foto’s gemaakt door Sasja! Ons hondje was onwijs op z’n gemak en Sasja zorgt voor een rustige/fijne sfeer! Nam de tijd en gaf ons hondje leuke aandacht. Onwijs blij met het resultaat!
⭐⭐⭐⭐⭐
- Dalya
Super blij met de foto´s die door Sasja zijn gemaakt De foto´s waren heel snel binnen Zeker een aanrader
⭐⭐⭐⭐⭐
- Melanie