top of page
Recensie schrijven
Beoordelen
SlechtRedelijkGoedHeel goedGeweldig

Bedankt voor de inzending!

05-01-2024FotoshootRRAmyBlondie-33-bewerkt-bewerkt.jpg

Wauw wat een top kwaliteit foto's en wat snel geleverd. Ik zeg boek Sasja voor een mooie fotoreportage, een lieve fotograaf die de juiste momenten weet vast te leggen. Een echt aanrader!!

⭐⭐⭐⭐⭐
-Monique-
05-01-2024FotoshootRRAngelinaLuna-8-bewerkt-bewerkt.jpg

Voor het eerst een fotoshoot door Sasja laten maken van onze dochter Angelina en Luna haar favoriete pony. Tijdens de fotoshoot was er een ontspannen sfeer en er werd ook gevraagd wat Angelina zelf voor foto wilde. Wij zijn heel erg blij met het resultaat van de foto's. En wat een snelle service zeg dezelfde avond de foto's al in de mail en na betaling de volgende al geleverd. Angelina is super enthousiast en vond het een zeer geslaagde dag. Ze kijkt nu alweer uit naar een nieuwe fotoshoot bedankt Sasja

⭐⭐⭐⭐⭐
-Angelina-
05-01-2024FotoshootRRLilaSascha-117-bewerkt-bewerkt.jpg

Mijn dochter heeft een super leuke shoot gehad! Sasja neemt de tijd en is super enthousiast. Mijn dochter is heel blij met haar foto’s! Ook is Sasja onwijs snel met het leveren van de foto’s waardoor je niet lang hoef te wachten op het resultaat. Zeker voor herhaling vatbaar en een tip voor anderen :)

⭐⭐⭐⭐⭐
-Chantal-

Wat prachtige foto's van zowel mens als dier. Vooraf duidelijke uitleg en tips. Tijdens de shoot ruimte voor eigen ideeën en goede sfeer. Neemt alle tijd. En de prachtige foto's worden snel geleverd! Top fotograaf

⭐⭐⭐⭐⭐
-Linda-

Allebei mijn dochters hebben een fotoshoot gedaan bij Sasja met hun lievelingspaard. We zijn heel erg blij met het resultaat, het zijn echt prachtige foto's geworden! Sasja is bovendien ook heel fijn in de communicatie en we hadden de foto's razendsnel binnen.

⭐⭐⭐⭐⭐
-Marijn-

Sasja nam alle tijd om ons ontspannen en spontaan op de foto te krijgen, ondanks dat het een ijskoude dag was. Ik ben erg blij met het resultaat, kiezen was moeilijk, dus heb ik lekker meer foto's besteld dan ik van plan was ;-) De mooiste foto hangt uitvergroot prachtig in de kamer, heel blij mee!

⭐⭐⭐⭐⭐
-Renée-

Al meerdere keren een fotoshoot gehad met Sasja en elke keer weer een prachtig resultaat. Ontzettend blij met de foto's van mij met mijn paard! Een fotoshoot met Sasja is altijd erg gezellig en de sfeer is fijn en ontspannen. Ze stuurt de foto's altijd heel snel op, dus super mooie foto's en ook nog eens heel snel ontvangen! :)

⭐⭐⭐⭐⭐
-Suzanne-
02-06-2023BruiloftJolandaKevinFotoshoot-16-bewerkt.jpg

Sasja was de fotograaf op onze bruiloft. Van te voren hebben we afgesproken wat de wensen waren en is Sasja naar de desbetreffende locatie gegaan om de mooiste plekjes uit te zoeken. We hebben echt prachtige foto's mogen ontvangen! Wij hebben Sasja ervaren als een leuke, spontane lieve dame. Een aanrader!

⭐⭐⭐⭐⭐
-Jolanda-

We hebben een super leuke shoot gehad moeder/dochter met paard en pony. Sasja had alle tijd om mooie fotos te maken. Het resultaat is dan ook echt heel mooi. Heel blij mee!

⭐⭐⭐⭐⭐
-Patricia en Valerie-
Heel erg blij met Sasja die foto's heeft gemaakt van ons gezin.(Baby en peuter van 3) Sasja zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer, en laat het er zo natuurlijk mogelijk uitzien doordat er niet geposeerd hoeft te worden. Foto's na de shoot snel ontvangen om te bekijken en wat een pareltjes zaten er tussen! Kortom: aanrader om Sasja te vragen voor het maken van foto's! :-) Wij gaan dit zeker nog een keer doen!
⭐⭐⭐⭐⭐
-Marit-
Hele fijne fotografe! Luistert goed naar je wensen en doet daar veel mee. Hele fijne sfeer tijdens de shoot gehad tijdens mijn zwangerschap en toen mijn dochtertje was geboren. Zeker een aanrader! 😃
⭐⭐⭐⭐⭐
-Lieke-
Super leuke kerstfotoshoot gehad met onze paarden. Sasja had geduld en nam goed de tijd om alle foto's te maken. Ook toen 1 van de paarden de krans toch heel eng vond, hielp ze met het wennen. Naderhand kregen we een ruime selectie aan foto's om uit te kiezen. De foto's werden mooi geedit en zowel met als zonder logo opgestuurd. Al met al was het een onwijs leuke en geslaagde fotoshoot.
⭐⭐⭐⭐⭐
-Claudia-
15-10-2023ZoëenSiënna-89-bewerkt-bewerkt.jpg
Al 2 keer een fotoshoot gedaan bij Sasja, ze is ontspannen, gezellig en luistert goed naar hoe jij de foto’s wilt hebben! Ik ben ook ontzettend blij met de foto’s die ik heb uitgekozen en dat tegen een goede prijs! Ook zijn ze altijd snel klaar :)!
⭐⭐⭐⭐⭐
-Zoe-
05-11-2023BlackfotoHarvey-20-bewerkt-bewerkt.jpg
Voor het eerst een fotoshoot gehad met dochter, hondje en paard. Geweldig dat je een foto hebt gemaakt waarop ons hondje niet bang lijkt voor ons paard, dat is ie namelijk wel heel erg. Foto's zijn erg mooi geworden. Bedankt Sas!
⭐⭐⭐⭐⭐
-Rianne-
Ik heb sasja al meerdere keren foto’s laten maken van mijn paard. De afgelopen keer was een kerstfotoshoot. Sasja weet prescies wat ze doet ze neemt alle tijd voor je om de mooiste foto’s te kunnen schieten. De kwaliteit is prachtig en de service is echt top! Ik kreeg super snel mijn foto’s binnen. Met andere woorden ik zou zeker een afspraak maken om ook zulke mooie foto’s te mogen ontvangen!
⭐⭐⭐⭐⭐
-Romi-
Super mooie foto’s gemaakt door Sasja! Ons hondje was onwijs op z’n gemak en Sasja zorgt voor een rustige/fijne sfeer! Nam de tijd en gaf ons hondje leuke aandacht. Onwijs blij met het resultaat!
⭐⭐⭐⭐⭐
-Dalya-
05-02-2023VerjaardagsshootNaut-133-bewerkt.jpg
Hele leuke fotoshoot gehad voor de 1 jarige verjaardag van mijn zoon. Het zijn helemaal mooie en lieve foto's geworden. Sasja heeft hem op de foto gekregen precies zoals hij is. Zijn ondeugende karakter springt eruit!
⭐⭐⭐⭐⭐
-Dawy-
De shoots met Sasja zijn ontspannen en gezellig. Ze neemt alle tijd (zeker met de dieren) en denkt goed mee in de mogelijkheden. Hierdoor heb ik hele mooie zwangerschaps foto's met mijn dieren! De foto's waren razendsnel binnen, kortom een super service!
⭐⭐⭐⭐⭐
-Katinka-
Een onwijs gezellige en fijne shoot gehad, daarna heel snel de foto’s binnen. En wauw, wat een mooi resultaat! Zeker voor herhaling vatbaar! SVDPhotography is zeker een aanrader!
⭐⭐⭐⭐⭐
-Sacha-
Super fijne sfeer tijdens de shoot! Ook heel snel de foto's binnen (die enorm gaaf zijn!)Zeker aan te raden😊
⭐⭐⭐⭐⭐
-Loes-
Sasja is een vakvrouw. Hoe zij mijn paard en dochter op de foto heeft gezet is supermooi. Een fijne, blijvende herinnering. Ik ben heel tevreden en zal binnenkort nog een fotoshoot gaan doen bij haar.
⭐⭐⭐⭐⭐
-Martine-
Super blij met de foto´s die door Sasja zijn gemaakt. De foto´s waren heel snel binnen Zeker een aanrader!
⭐⭐⭐⭐⭐
-Melanie-
Sasja heeft geduld, snapt de paarden en zorgt ervoor dat je comfortabel bent. En tja dan kom je gewoon heeel knap op de foto te staan. Absoluut een aanrader! Ik bedoel met een twee jarige hengst knap en relaxed op de foto leek me onmogelijk maar het resultaat is prachtig!
⭐⭐⭐⭐⭐
-Lisa-
Leuke blackfoto's ontvangen van mijn paard. Sasja neemt gerust de tijd om alles goed op de foto te zetten. Snelle bewerking, top service en kwaliteit.
⭐⭐⭐⭐⭐
-Monika-
Sasja maakt prachtige foto's op een hele natuurlijke manier. Door de rust die ze creëert is het een hele ontspannen sfeer en krijgt ze de paarden op z'n mooist voor de lens. Een super leuke ervaring met een schitterend resultaat!
⭐⭐⭐⭐⭐
-Miek-
22-01-2024NewbornshootTies-21-bewerkt.jpg
Hele mooie foto's mogen ontvangen van onze pasgeboren zoon. De shoot was erg fijn, ontspannen en gezellig en het resultaat is super! De foto's hebben we ook snel mogen ontvangen!
⭐⭐⭐⭐⭐
-Tamara-
21-07-2022NikePavoCup-150-bewerkt.jpg
Sasja van SVDPhotography is de leukste paardenfotograve die ik ken. Gevoel voor het maken van foto’s en gevoel voor het omgaan met mens en dier. Laat mens en dier beide in hun eigen waarde uitkomen op de foto. Ik zou haar aanraden aan iedereen!
⭐⭐⭐⭐⭐
-Nadine-
Wat zijn we blij met de foto's van tirza en haar halflinger vriend. De shoot verliep lekker ontspannen voor mens en paard. De foto's waren al vlot in ons bezit.
⭐⭐⭐⭐⭐
-Jirka&Tirza-
Het was een heel leuke en gezellige fotoshoot op de manege. De foto’s zijn heel leuk, zeker met de magische onzichtbare halster. De foto’s zaten heel snel in de inbox.
⭐⭐⭐⭐⭐
-Daniela-
Sas is super met de camera en de paarden echt een topper!!! Mijn meiden zijn superblij met de foto's
⭐⭐⭐⭐⭐
-Desire-
bottom of page